Αν μας μοιάζετε και σας αρέσει να κάθεστε σπίτι και να βλέπετε ταινίες στον χώρο σας τότε μάθετε πως να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε ένα home cinema
Όταν ακούμε home cinema το μυαλό μας πάει σε ένα πολύ ακριβό ηχοσύστημα όμως αν ξέρεις να διαλέξεις μπορείς να βρεις το οικονομικό σετ που θα σας έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Επιλέξαμε για εσάς ηχοσυστήματα μέχρι 400€ που θα μετατρέψουν τον χώρο σας σε μια αίθουσα προβολής ταινιών!!!

1.

Περιγραφή προϊόντος SAMSUNG HT J4550/EN  – (το θες; αγόρασε το)

Απόλαυσε τις ταινίες σου με κινηματογραφικό τρόπο με το home theater της Samsung HT J4550. Με surround ήχο 5.1 και ισχύ που φτάνει τα 500W, θα ακούσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια της ταινίας αλλά και της μουσικής σου. Τα ηχεία τύπου tallboy είναι ευέλικτα ώστε να μπορείς να τα τοποθετήσεις οπουδήποτε μέσα στο δωμάτιο ενώ σου προσφέρουν μία κινηματογραφική εμπειρία, ώστε να παρακολουθείς ταινίες όπως τους αξίζουν. Δες όλα τα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης σου τηλεοπτικής σειράς μέσα από το Netflix, δες βίντεο στο YouTube ή αναζήτησε κι άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές, ικανές να σε διασκεδάζουν για όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέσα από το Opera TV Store και τις εκτεταμένες Smart δυνατότητές του home theater. Επίσης, με υποστήριξη 3D Blu-ray ταινιών, την επόμενη φορά που θα παρακολουθήσεις μία 3D ταινία, θα γίνεις εσύ ο πρωταγωνιστής, με υψηλή ποιότητα εικόνας και ζωντανά χρώματα που μοιάζουν πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Ακόμη, το J4550 διαθέτει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης του smartphone ή tablet μέσω Bluetooth, ώστε εκτός από ταινίες να απολαμβάνεις οποιαδήποτε στιγμή τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια που έχεις αποθηκευμένα στην smart συσκευή σου.

 

2.

Περιγραφή προϊόντος LG LHB645N – (το θες; αγόρασε το
Απόλαυσε με ήχο 1000 Watt τις αγαπημένες σου ταινίες μέσα από home theater 5.1 της LG LHB645N. Με συνολικά 5 ηχεία, εκ των οποίων τα 2 είναι τύπου κολώνα, και 1 ισχυρό subwoofer, θα φέρεις την κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σου. Το home theater μπορεί να αναπαράγει ταινίες DVD, Blu-ray αλλά και 3D Blu-ray ώστε σε συνδυασμό με την 3D τηλεόρασή σου, να καθηλωθείς σε μία εντελώς νέα εμπειρία. Το LHB645N διακρίνεται κυρίως για την ευκρινής και ποιοτική του εικόνα αλλά και τα ανθεκτικά ηχεία, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ίνες αραμιδίου ώστε να μειώσουν στο ελάχιστο τις ηχητικές παραμορφώσεις και αλλοιώσεις. Με τη λειτουργία Multiroom θα συνδέσεις όλα τα ασύρματα ηχεία στο home theater για να ακούς το ίδιο ή ακόμη και διαφορετικό τραγούδι, σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού ενώ μέσω Bluetooth θα μπορείς να κάνεις streaming από το smartphone τα αποθηκευμένα μουσικά κομμάτια. Επίσης, χάρη στη λειτουργία Private Sound 2.0 θα μπορείς να παρακολουθείς την ταινία στο maximum της έντασης, αφού ο ήχος θα είναι διαθέσιμος μόνο για εσένα, ασύρματα και μέσω του smartphone, χωρίς να ενοχλείς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

3.

Περιγραφή προϊόντος SONY BDV-E4100  – (το θες; αγόρασε το)
Set Home Cinema 5.1 BDV-E4100 της Sony
Ο ήχος περνά σε νέα επίπεδα
Καθώς το σύστημα E4100 διαθέτει δύο ψηλά ηχεία στο ηχοσύστημα Surround, θα απολαμβάνετε δυναμικό ήχο σαν να ήσασταν στην κινηματογραφική αίθουσα. Προσθέστε και την εύκολη συνδεσιμότητα, όπως η ακρόαση με ένα άγγιγμα, και είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε με την απόδοση του ήχου.

Μην ακούτε απλά – αισθανθείτε
Είτε παρακολουθείτε μια καινούργια ταινία ή ακούτε ένα αγαπημένο σας άλμπουμ, απολαύστε ήχο που πραγματικά σας εντυπωσιάζει. Με ισχυρή απόδοση 1000 W, δύο ψηλά ηχεία, δύο δορυφορικά ηχεία και ένα υπογούφερ, θα ακούτε πεντακάθαρο, πανίσχυρο ήχο Surround που σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης.

Ακρόαση με ένα άγγιγμα
Μοιραστείτε μουσική από το smartphone ή το tablet σας με δυνατότητα NFC και Bluetooth®, με ένα άγγιγμα στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταδώσετε μουσική από υπολογιστή, iPhone, iPad ή iPod* μέσω Bluetooth®. Ό,τι και αν ακούτε, η ψηφιακή ενίσχυση μουσικής προσδίδει καθαρότητα στον ήχο.

Μοιραστείτε ταινίες, φωτογραφίες και πολλά ακόμη, ασύρματα
Με το ενσωματωμένο Wi-Fi®, μπορείτε να συνδέετε εύκολα ένα smartphone, ένα φορητό υπολογιστή, ένα tablet ή να συνδέεστε απευθείας στο Internet – χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων. Μοιραστείτε οποιοδήποτε ψυχαγωγικό περιεχόμενο θέλετε, από φωτογραφίες και λίστες αναπαραγωγής μέχρι online ταινίες, προγράμματα από την υπηρεσία Catch-up TV και βίντεο από το YouTube™.

4.

Περιγραφή προϊόντος JBL Cinema 1510 – (το θες; αγόρασε το)
Κάνε το σαλόνι σου τον δικό σου προσωπικό κινηματογράφο με το Home Cinema της JBL 1510. Με συνολική ισχύς 375Watt και ήχο Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio θα ακούσεις ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα 5.1 ηχεία της JBL είναι απόλυτα συγχρονισμένα μεταξύ τους ώστε να ακούς δυναμικό ήχο είτε παρακολουθείς ταινίες είτε live μουσικές συναυλίες. Η μικρή τους σχεδίαση σου επιτρέπει να τα τοποθετήσεις διακριτικά γύρω από την τηλεόραση ενώ παράλληλα μπορούν να εναρμονιστούν με οποιαδήποτε διακόσμηση και αν έχεις στο σαλόνι. Με την εγκατάσταση να είναι θέμα μερικών λεπτών, η αγαπημένη σου ταινία αρχίζει σχεδόν από τη στιγμή που θα παραλάβεις τα JBL Cinema 1510.

Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio
Ήχος που συναρπάζει
Τα 5 συνολικά ηχεία και το 1 subwoofer αποδίδουν συνολική ισχύς 375Watt για να μη χάσεις την παραμικρή λεπτομέρεια όταν παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες. Με τα 6 στο σύνολο ηχεία να είναι απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους, θα ακούς πάντα καθαρό και δυναμικό ήχο.

5.

Samsung HT J5500 Home Cinema 5.1 – (το θες; αγόρασε το)

Ήχος Surround υψηλής ποιότητας
Μην αφήνεις την κακή ποιότητα ήχου να καταστρέψει την ταινία σου. Η τέλεια βραδιά με ταινία στο σπίτι μόλις έγινε ακόμα καλύτερη! Αποτελούνται από 5 ηχεία και 1 subwoofer για βαθιά μπάσα. Είναι ενσύρματα και πραγματικά ισχυρά, καθώς παράγουν 1000 Watt ισχύ!

6.

– (το θες; αγόρασε το)
Το Home Cinema Samsung HT J4500 σχεδιάστηκε για οπτικοακουστικό υπερθέαμα με αναπαραγωγή 3D Bluray και ισχύ ήχου 500 Watt!Ήρθε για να συμπληρώσει τέλεια την απόδοση της 3D τηλεόρασής σου και να εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, με τρισδιάστατες εικόνες Βluray, πλούσιο ήχο και δυνατότητα μέσω Ethernet για online περιεχόμενο.

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr