Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές πλησιάζουν και ήδη έχουν αρχίσει να στολίζονται χαρούμενα τα σπίτια καθώς είναι μια ωραία ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.
Επίσης τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά τρελαίνονται να βλέπουν το σπίτι με λαμπιόνια και χρώματα! Σήμερα θα σας δώσουμε μερικές μικρές ιδέες για συμπληρωματικό στολισμό που όμως θα κάνουν την διαφορά!

Ένα τραπεζάκι του σπιτιού, το οποίο θα μπορούσε να είναι απλά και ένα side table, μετατρέψτε το σε μπαράκι. Βάλτε μερικά μπουκάλια, λίγα ποτηράκια και δύο – τρία στολίδια και θα έχετε έναν χώρο που θα σας προδιαθέτει για party και διασκέδαση και μόνο που θα το βλέπετε.

Τα κεριά είναι πάντα χαρακτηριστικό μιας εορταστικής κατάστασης. Τοποθετείστε κεριά σε σημεία που δεν είχατε ή μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ήδη υπάρχοντα με χρωματιστά.

Περάσματα που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας ή και πόρτες μπορούν να στολιστούν με λαμπάκια. Το πρώτο αξεσουάρ Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης είναι τα λαμπάκια.

Στην περίπτωση που κατοικούμε σε μεζονέτα ή σε πολυεπίπεδο σπίτι, οι κουπαστές που υπάρχουν είναι μια ωραία κατασκευή που αξίζει να στολιστεί.

Στα καταστήματα με τα εποχιακά θα βρείτε τις παρακάτω σειρές από λαμπιόνια που όμορφα διακοσμούν τα μεγάλα παράθυρα και άλλα στοιχεία του σπιτιού.

Κρεμάστε στολίδια σε κάποιο φωτιστικό του σπιτιού για να προσθέσετε περισσότερο χρώμα στον χώρο σας. Μην φοβάστε τις υπερβολές δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς.

Αν έχετε διάφανα βάζα μπορείτε να τα στολίσετε και αυτά με λαμπάκια που δουλεύουν με μπαταρίες…

 

Τέλος τοποθετήστε ένα μικρό χαρούμενο δεντράκι μέσα στο υπνοδωμάτιο σας ή στο παιδικό υπνοδωμάτιο! Καθόμαστε πολλές ώρες στην κρεβατοκάμαρα και θα ξυπνάμε με περισσότερη χαρά όταν ανοίγοντας τα μάτια βλέπουμε στολίδια.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια θα είναι στην πρίζα και αναμμένα ΜΟΝΟ όταν είστε μέσα στο σπίτι και ξύπνιοι! Καθώς κάποια αστοχία στην κατασκευή τους μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία.

Σας ευχόμαστε καλό στολισμό και καλές Γιορτές.

source – πηγή

homie.gr