Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν τα χρησιμοποιούμε σωστά, έχουν πολλά θετικά να μας χαρίσουν. Ο διαμοιρασμός ιδεών έχει γίνει εύκολος πλέον κάνοντας την έμπνευση να μας χτυπάει την πόρτα ευκολότερα και πολλές φορές θα τύχει να δούμε υλοποιημένη μια φανταστική μας ιδέα. Το instagram είναι μια πλατφόρμα κοινοποιήσεων φωτογραφιών.
Μερικοί λογαριασμοί είναι πραγματικά χαρισματικοί αφού συλλέγουν ιδέες και υλοποιημένες κατασκευές απ’ όλο τον κόσμο.
Θα δούμε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς του instagram που πρέπει όλοι όσοι τους ενδιαφέρει η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική να ακολουθούν ώστε να ενημερώνονται για τις παγκόσμιες τάσεις.

1. D.signers
Έχει πάνω από 1.5 εκατομμύρια ακόλουθους. Όλοι όσοι είναι λάτρεις της αρχιτεκτονικής και γενικότερα του σχεδιασμού πρέπει να παρακολουθούν τον συγκεκριμένο λογαριασμό εκεί θα δείτε όμορφες ιδέες απ’ όλο τον κόσμο. Περισσότερο ανεβαίνουν φωτογραφίες που απεικονίζουν εξωτερική αρχιτεκτονική αλλά και μερικές πραγματικά εντυπωσιακές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης.

2. interiordesignmag
Άλλος ένας λογαριασμός που έχει αναγνωριστεί η ποιότητα του από 1 εκατομμύριο περίπου αναγνώστες απ’ όλον τον κόσμο. Ο λογαριασμός αυτός έχει περισσότερες εσωτερικές φωτογραφίες μεγάλων και αναγνωρισμένων διακοσμητών.

3. Fourconceptions
Εντυπωσιακές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την δυναμική αξία της αρχιτεκτονικής. Τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές εικόνες από αρχιτέκτονες και ομάδες αρχιτεκτόνων. Από αυτόν τον λογαριασμό θα δούμε επί τω πλείστων κατοικίες.

4. contemporary home
Μοντέρνοι σχεδιασμοί σπιτιών εσωτερικών χώρων αλλά και εξωτερικών όψεων. Πολλές ιδέες για εσωτερικούς φωτισμούς που ελπίζουμε να θυμάστε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην αρχιτεκτονική.

5. GIA_renovations
Αν είμαστε στην κατάσταση εύρεσης ιδεών για ανακαίνιση της κουζίνας ή του μπάνιου μας τότε πρέπει σίγουρα να ακολουθήσουμε τον παραπάνω λογαριασμό. Θα βρούμε οπωσδήποτε μια ιδέα που να μας αρέσει μέσα από τις 750+ φωτογραφίες αφιερωμένες αποκλειστικά σε μπάνια και κουζίνες.

Και τελευταία μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό του
6. homie.gr
Εικόνες παγκόσμιας αρχιτεκτονικής εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού. Θα βρείτε φωτογραφίες και ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας περισσότερο μοντέρνου σχεδιασμού.
Ελπίζουμε να αγαπήσετε τον λογαριασμό μας στο instagram όσο έχετε αγαπήσει το και τον αντίστοιχο στο facebook facebook-homie.gr

homie.gr