Τα τετραγωνικά σε ένα σπίτι δεν είναι δεσμευτικά για την διακόσμηση του. Ακόμα και ένα μικρό σπίτι μπορεί να δείχνει εξαιρετικό.

Κάθε χώρος όσο μέγεθος και αν έχει υπάρχουν τρόποι να τον κάνεις να δείχνει cozy, από μια γκαρσονιέρα ως ένα παλάτι. Πολλοί φανταζόμαστε πως ένα μικρό σπίτι θα είναι πιο δύσκολο να διακοσμηθεί και να δείχνει ωραίο. Κατά μια άποψη είναι σωστό αφού η αξιοποίηση των χώρων είναι πιο σημαντική με τους περιορισμούς που μας δημιουργεί το μέγεθος.

Ας δούμε ένα διαμέρισμα σχετικά μικρό, ενός υπνοδωματίου, διακοσμημένο σε modern industrial ύφος.

Αν και είδαμε τις παλέτες να έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και να μας κουράσαν, αν ταίριάξουν σωστά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Ακατέργαστο ξύλο και πατητή τσιμεντοκονία ή εμφανή μπετά είναι υλικά που ταιριάζουν απόλυτα.

Εξωτερικά φωτιστικά είναι μια πολύ καλή λύση στις περιπτώσεις που δεν θέλουμε να έχουμε σοβά αλλά το μπετό της σκυροδέτησης.

Τα μπάνια ακολουθούν και αυτά το ίδιο ύφος. Πλακάκια με απεικόνιση πατητής τσιμεντοκονίας. Αξεσουάρ από μέταλλο και ξύλο.

Όσο industrial και αν είναι το υπόλοιπο σπίτι, πάντα πρέπει να έχουμε στοιχεία γήινων αποχρώσεων. Είναι πιο προσφιλή στον άνθρωπο τόσο στην ματία όσο και στην αίσθηση. Στο σπίτι που εξετάζουμε παρατηρούμε εύστοχα να έχουν κάνει επενδύσεις από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε τοίχους και σε οροφές.

Στις ντουλάπες βλέπουμε πως έχει χρησιμοποιηθεί ένα βαρύ ύφασμα και λειτουργούν αντί για πορτάκια. Αν είναι μόνιμη κατοικία δεν το προτείνουμε καθώς η σκόνη θα τα διαπερνα έυκολα αφού οι κουρτίνες ειναι δύσκολο να σφραγίσουν. Αν όμως το σπίτι έχει χρήση βραχυπρόθεσμης διαμονής τότε είναι μια ευφάνταστη και οικονομική λύση.

Το ίδιο ύφος συναντούμε εννοείται και στην κουζίνα. Κόντρα πλακέ θαλάσσης με τσιμέντο και σίδερο ειναι τα βασικά υλικά.

Designed by Form’8 Studio

Homie.gr