Φθινόπωρο, η κατάλληλη εποχή για ανανέωση! Ετοιμάστε το σπίτι σας για τη νέα σεζόν δίνοντας μία πιο ζεστή και χαλαρή διάθεση στον χώρο σας.

Είτε πρόκειται για το σαλόνι, την κουζίνα, τα υπνοδωμάτια ή το παιδικό δωμάτιο, το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη περίοδος για να επενδύσετε σε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο άνετα και γαλήνια και θα σας προετοιμάσουν για μια καινούργια, πιο δημιουργική και παραγωγική σεζόν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι αλλαγές πρέπει να σας κοστίσουν μια περιουσία. Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τους καλύτερους!

Στο Desenio θα βρείτε προσιτή τέχνη για τους χώρους σας που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και να αλλάξει τελείως την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Βρείτε αμέτρητα poster και διαλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο χώρο και το στιλ σας. Από poster βοτανικής τέχνης έως ασπρόμαυρα poster, περιηγηθείτε στο site του Desenio και βρείτε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!»

Πως επιλέγουμε τέχνη για τον τοίχο μας;

  1. Πρέπει πρώτα να απλοποιήσουμε τα χρώματα του χώρου μας. Σε έναν χώρο δεν πρέπει να έχουμε περισσότερα από 3 βασικά χρώματα. Στη συνέχεια μπορούμε να εμπλουτίσουμε αλλά πάντα με γνώμονα τα 3 αυτά βασικά χρώματα.
  1. Πρέπει να αποφασίσουμε το σωστό μέγεθος. Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε ένα μοναδικό κομμάτι σε έναν τοίχο. Οι επιλογές που προτείνουμε εμείς ή ένα μεγάλο poster με που να κλέβει την παράσταση και τα βλέμματα όποιου μπαίνει στον χώρο ή μια ωραία σύνθεση που ζεσταίνει τον χώρο. Αν το δωμάτιο που διακοσμείτε έχει αφαιρετική διάθεση επιλέξτε ένα μεγάλο κομμάτι. Επιλέξτε μια σύνθεση από πολλά μικρότερα κομμάτια αν θέλετε για μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

Μπείτε στο Desenio και ρίξτε μια ματιά αγοράστε ότι σας αρέσει. Εμείς εξασφαλίσαμε για τους αγαπημένους αναγνώστες μας έκπτωση 25%. Όταν σας ζητηθεί, χρησιμοποιήστε τον κωδικό HOMIEGR  για να την κερδίσετε.

Ισχύει από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα.

*Ο κωδικός δεν ισχύει για τις κορνίζες και για τα handpicked και εξατομικευμένα poster

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr

Κάνετε ολική ή μερική ανακαίνιση; Απευθυνθείτε στην ομάδα του homie.gr και αναθέστε μας τον σχεδιασμό του εσωτερικού του σπιτιού σας, του δωματίου σας, της κουζίνας σας ή απλά κάποιου επίπλου ή στοιχείου (όπως τζάκι) του αγαπημένου σας σπιτιού. Θα σας το σχεδιάσουμε και θα σας το προβάλουμε σε φωτορεαλιστική απεικόνιση ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα του ολοκληρωμένου σπιτιού σας. Ζητείστε πληροφορίες στο mail της σελίδας μας info@homie.gr