Η ανακαίνιση του μπάνιου στο σπίτι είναι ένα project αρκετά σοβαρό καθώς οι αλλαγές που θα κάνουμε είναι μόνιμες και το αποτέλεσμα φαίνεται αφού τελειώσουν 100% οι εργασίες.
Ο σωστός σχεδιασμός και η πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα έτσι ώστε να είναι τόσο λειτουργικό όσο και καλαίσθητο. Ο ρόλος του homie.gr είναι να σας φέρνει στο σπίτι σας καθημερινά όμορφες ιδέες ώστε να εμπνέεστε, εσείς που είστε έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι σας ή να ψυχαγωγείστε, εσείς που σας αρέσει η διακόσμηση και ενασχόληση σας με το σπίτι. Όμως είμαστε διατεθειμένοι να σας βοηθήσουμε για να φτιάξετε το σπίτι που έχετε ονειρευτεί.
Το παρακάτω project είναι από λουτρό εντός Αττικής που σχεδίασε, οργάνωσε και ολοκλήρωσε το homie.gr. Είμαστε ικανοποιημένοι καθώς ο ιδιοκτήτης είναι πολύ ευχαριστημένος και το αισθητικό τελικό αποτέλεσμα “κέρδισε” τον σχεδιασμό.

Οι αποφάσεις του αρχικού σχεδιασμού ήρθαν μετά από συζήτηση με τον ιδιοκτήτη οπότε από κοινού καταλήγουμε σε ένα προοπτικό σχέδιο. Όπως αυτό που βλέπετε παρακάτω.

Οι χρωματισμοί που επιλέγουμε να είναι ένας συνδυασμός μοντέρνου (trends) και διαχρονικότητας καθώς δεν θέλουμε το μπάνιο μας να είναι εκτός εποχής μέσα σε λίγα χρόνια αλλά να μπορεί σταθεί σε βάθος χρόνου. Το moto μας κατά τον σχεδιασμό είναι…
«Τα στυλ έρχονται και παρέρχονται. Ο καλός σχεδιασμός δεν είναι στυλ, είναι μια γλώσσα» Massimo Vignelli

Χρησιμοποιήθηκαν:
-ξύλο
-τσιμεντοκονία
-γυαλί ως χρώματα και υφές.
Έχουμε το γυαλί και το ξύλο, υλικά διαχρονικά όπως όλα τα γήινα υλικά και χρώματα.
Το χρώμα της τσιμεντοκονίας (αποτυπωμένο σε ολόμαζο πλακάκι για να εκμεταλλευτούμε τις μεγάλες αντοχές του) και το inox σε βρύσες και στοιχεία της καμπίνας για να δώσουν την μοντέρνα πινελιά που θέλουμε.

Ξεκινώντας την κατασκευή, η εμπειρία στον σχεδιασμό βοηθά να έχουμε τις σωστές διαστάσεις ώστε σε χώρους που δεν μας βοηθούν τα τετραγωνικά να εκμεταλλευόμαστε πλήρως τις δυνατότητες του χώρου.

Αρχίζει να ολοκληρώνεται και να παίρνει την τελική μορφή και το αποτέλεσμα ελπίζουμε να σας αρέσει όπως και σε εμάς…

homie.gr