Λείπεις από το σπίτι και σου χτυπάνε την πόρτα? Απάντα και χειρίσου την πόρτα σαν να είσαι μέσα…

homie-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%cf%80%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf%cf%82
Έχουν δημιουργηθεί πλέον πολλές εταιρίες οι οποίες σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε  πλήρη έλεγχο στο τι συμβαίνει στην κεντρική πόρτα του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι παρέχουν αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, φωτογραφική μηχανή, φωνητικό ταχυδρομείο και φωνητική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο και εξ’ αποστάσεως αυτόματο κλείδωμα. Μία τέτοια κλειδαριά είναι και η  Nucli Smart Lock της εταιρίας Westinghouse.

1-homie-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%cf%80%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac 2-homie-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%cf%80%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac

 

Η συγκεκριμένη smart lock σας απαλλάσσει από το άγχος μην ξεχάσετε τα κλειδιά σας  αφού δουλεύει με  τα δακτυλικά αποτυπώματα σας ή  με κωδικό PIN έτσι όλοι ένοικοι έχουν περάσει το δακτυλικό αποτύπωμα στην μνήμη της κλειδαριάς και εισέρχονται με αυτό. Ακόμα μπορείτε να δώσετε πρόσβαση στο σπίτι ή το γραφείο σας ακόμα και αν δεν είστε μέσα σε αυτό. Αν ο οικείος επισκέπτης σας ή ο συγγενής σας φτάσει νωρίτερα στο σπίτι από εσάς.

Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κατσαβίδι και δεν χρειάζεται να έρθει ειδικός τεχνικός για να το εφαρμόσει στην πόρτα σας.

Η πόρτα κλειδώνει με αυτόματο τρόπο οπότε δεν χρειάζεται να έχετε άγχος αν κλειδώσατε ή όχι την πόρτα.

Σας χτυπάνε την πόρτα και είστε ξαπλωμένοι και βαριέστε να σηκωθείτε? Ανοίξτε την πόρτα από το κινητό σας, αφού πρώτα τσεκάρετε ποιος  είναι από την οθόνη του κινητού σας.

Είστε διακοπές και σας χτυπάνε την πόρτα? Δείτε ποιος είναι και καταγράψτε και το πρόσωπο του ή απαντήστε σαν να είστε μέσα στο σπίτι.

Και τέλος η τιμή του είναι λογική και ανέρχεται περίπου στα 200€

homie.gr

Δείτε το βίντεο…

 

πηγή http://www.westinghousesecurity.com/homeproducts/nucli/