Ο αποθηκευτικός χώρος στο σπίτι είναι ο βασικότερος σύμμαχος στον καθημερινό αγώνα για ένα τακτοποιημένο σπίτι.

Η επιλογή ραφιών, βιβλιοθήκης ή γενικότερα ανοιχτού αποθηκευτικού χώρου είναι πάντα σε συνάρτηση με το σύνολο της διακόσμησης. Επίσης επειδή συνήθως τα έπιπλα αυτά είναι ογκώδη και φαίνονται απ΄όλα τα σημεία του χώρου, πρέπει η επιλογή να είναι η σωστή.

Αν ο χώρος μας είναι περιορισμένος πρέπει να επιλέξουμε μια κατασκευή που κρύβει τον όγκο της. Αυτό επιτυγχάνεται με απλές κινήσεις. Δεν πρέπει να έχει πλάτη και πλαϊνά κλειστά. Με λίγα λόγια επιλέγουμε ράφια βιδωμένα στον τοίχο ή κατασκευή με λεπτά πλαϊνά όπως σύρματα ή μεταλλικά λεπτά στοιχεία. Μην ξεχνάτε πως σε αυτές τις περιπτώσεις αν πρέπει όπως και να επιλέξετε ένα ογκώδες έπιπλο τουλάχιστον να είναι ανοιχτό χρώμα.

Οι μεγάλοι χώροι μας επιτρέπουν περισσότερες επιλογές. Το μόνο που μας δεσμεύει εδώ είναι το style διακόσμησης που έχουμε επιλέξει για τον υπόλοιπο χώρο.

Κάνετε ολική ή μερική ανακαίνιση; Απευθυνθείτε στην ομάδα του homie.gr και αναθέστε μας τον σχεδιασμό του εσωτερικού του σπιτιού σας, του δωματίου σας, της κουζίνας σας ή απλά κάποιου επίπλου ή στοιχείου (όπως τζάκι) του αγαπημένου σας σπιτιού. Θα σας το σχεδιάσουμε και θα σας το προβάλουμε σε φωτορεαλιστική απεικόνιση ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα του ολοκληρωμένου σπιτιού σας. Ζητείστε πληροφορίες στο mail της σελίδας μας info@homie.gr

πηγή source

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης απ΄όλο τον κόσμο πατήστε στην εικόνα.

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr