Το boho glam style θα το βλέπουμε όλο και περισσότερο τον φετινό χειμώνα τόσο στα περιοδικά μόδας όσο και στα περιοδικά διακόσμησης. Είναι ένα ιδιαίτερο style που εγκυμονεί λάθη. Αν όμως είσαι έμπειρος στον τομέα και γίνει σωστά τότε το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.
Στο Boho (Bohemian Homeless – Τσιγγάνος και άστεγος) βλέπουμε έπιπλα που κάποιος θα μπορούσε να κατασκευάσει με τα χέρια του, με λίγα εργαλεία και με υλικά που βρίσκει “δίπλα”. Η σχεδιάστρια μόδας Savannah Miller περιέγραψε κάποτε πώς ο πραγματικός Μποέμ άνθρωπος εκτιμά την βαθύτερη ομορφιά των πραγμάτων σε μια ρομαντική μορφή τους και πως το όριο είναι η δημιουργία του και όχι το κουτί των τάσεων της εποχής.
Το Boho Glam είναι όλα τα παραπάνω συνδυασμένα με στοιχεία που θα βρούμε σε ένα Chic Classy σπίτι. Η αντίθεση αυτή είναι το δύσκολο κομμάτι του συνδυασμού. Τα παρακάτω υπνοδωμάτια έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες του είδους και όπως θα δείτε είναι εξαιρετικής αισθητικής.

  1. Τα υφάσματα και τα prints είναι σαφέστατα κλασσικά boho όμως τα χρώματα και τα υλικά των διακοσμητικών στοιχείων είναι αυτά που κάνουν την διαφορά και μετατρέπουν τον χώρο πιο classy.

2. Εδώ έχουμε το αντίθετο. Αξεσουάρ και διακοσμητικά από υλικά boho όμως τα υφάσματα του κρεβατιού λεία και μονόχρωμα μας δίνουν την αντίθεση που ψάχνουμε.

 

source – πηγή

homie.gr