Είναι γνωστό πως τα λιγότερο τετραγωνισμένα σαλόνια-τραπεζαρίες είναι πιο εύκολο να διακοσμηθούν.
Θα έχει τύχει να μπούμε σε σπίτια που το σαλόνι τους είναι λίγο πιο τετράγωνο και η τοποθέτηση των επίπλων είναι πιο δύσκολη, σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να δημιουργήσουμε εμείς την διάκριση των χώρων. Αυτό το πετυχαίνουμε με διαχωριστικά όπως έχουμε δει και σε παλαιότερο άρθρο μας μια συλλογή από διαχωριστικά χώρων το οποίο είδαμε πως το αγαπήσατε πολύ είτε γιατί θέλετε να διαχωρίσετε την τραπεζαρία από το καθιστικό είτε γιατί να κάνετε πιο ξεχωριστή την κουζίνα σας είτε για να δημιουργήσετε έναν χώρο υποδοχής στο σπίτι σας.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε διαχωριστικά τα οποία έχουν κατασκευαστεί από σχοινιά! Είναι μια λύση οικονομική και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Ανάλογα με το στιλ διακόσμησης του σπιτιού μπορούμε να επιλέξουμε και το αντίστοιχο σχοινί που να ταιριάζει! Ακόμα και αν έχουμε πιο chic έπιπλα μπορούμε με μεταξωτά γυαλιστερά και λεπτά σχοινιά να δέσουμε το αισθητικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να κάνετε και κουπαστή από σχοινιά της οποίας το κόστος είναι πολύ πιο μικρό από τα κατασκευάσετε μια από ξύλο ή μέταλλο.

Υπάρχουν και πιο εξεζητημένες λύσεις. Με πλέγματα όπως το παρακάτω αλλά δεν το προτείνουμε για σπίτια! Όμως για καταστήματα είναι μια ωραία ιδέα!

source – πηγή