Το ξύλο ταιριάζει σχεδόν με όλα τα στιλ διακόσμησης. Αν τοποθετηθεί τεχνιοτρόπως θα έχετε ένα τέλειο γραμμικό αποτέλεσμα.
Αυτό που θα χρειαστείτε είναι μερικά ξύλινα καδρόνια τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μας δίνει μια λιτή και μοντέρνα γραμμή στον χώρο μας. Το χρώμα το αφήνουμε σε εσάς αφού έχει να κάνει με την υπόλοιπη διακόσμηση. Το ξύλο που σας προτείνουμε είναι το πεύκο αφού είναι από τα οικονομικά ξύλα και με ωραία νερά. Σημαντικό είναι η επεξεργασία που θα χρειαστεί από τον τεχνίτη (τρίψιμο, βερνίκια, κοψίματα, τοποθέτηση) ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μερικές από τις παρακάτω επιλογές έχουν χρησιμοποιηθεί ως διαχωριστικά χώρων.

Μπορούμε να τα συνδέσουμε με κάθετα δοκάρια στην οροφή μας και η συνέχεια τους να διαμορφώνει έναν ζεστό χώρο. Προσοχή όμως αν έχουμε χαμηλό εσωτερικό ύψος στο σπίτι μας δεν θα είναι ότι καλύτερο το αποτέλεσμα αφού θα μας μπουκώσει τον χώρο.

Ο συνδυασμός κατασκευής με μελετημένο φωτισμό θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την αρχιτεκτονική του εσωτερικού χώρου.

Διαβάστε επίσης στο homie.gr για έξυπνα Διαχωριστικά Χώρων

Αν επιλέξουμε ξύλα με μεγαλύτερο φάρδος και τοποθετηθούν πάνω σε μια απλή μεταλλική περιστρεφόμενη κατασκευή θα μπορούμε να έχουμε ένα designάτο σχέδιο το οποίο θα είναι και πολύ πρακτικό. Αν τα περιστρέψουμε θα μας κάνουν και την σκίαση του χώρου. Αυτό  μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό χώρου αποκλείοντας πλήρως (οπτικά) έναν χώρο από έναν δεύτερο.

source – πηγή

homie.gr