Η γκαρνταρόμπα εισόδου δεν είναι ένα δευτερεύον έπιπλο ή χώρος σε ένα σπίτι. Πολλές φορές όταν μπαίνουμε σε κάποιο σπίτι δεν ξέρουμε που να αφήσουμε το πανωφόρι μας. Όποτε καταλήγει ή στην πλάτη μιας καρέκλας ή σε έναν καναπέ.
Αυτό δεν είναι σωστό καθώς η “ακαταστασία” που δημιουργεί η έλλειψη γκαρνταρόμπας ενοχλεί την αισθητική και την ηρεμία μας. Οπότε αν δεν έχετε ένα τέτοιο αντίστοιχο έπιπλο ή κατασκευή στην είσοδο του σπιτιού σας θα πρέπει να το προσθέσετε οπωσδήποτε. Δείτε παρακάτω μερικές επιλογές που μπορούμε να έχουμε ανάλογα τον χώρο μας και την διακόσμηση.

α. Η παρακάτω κατασκευή είναι έξυπνη γιατί ενσωματώνει και καθρέπτη που είναι απαραίτητος για μια τελευταία ματιά κατά την έξοδο μας από το σπίτι.

 

β. Αν δεν έχουμε μπόλικο χώρο στην είσοδο, μπορούμε να κατασκευάσουμε μια μικρή και λιτή κατασκευή που απλά να μας παρέχει την θέση για κρεμάστρα ή απλά μερικά άγκιστρα.

γ. Μην ξεχνάτε πως η απλότητα είναι πάντα στην μόδα.

 

δ. Αν έχετε μεράκι στις κατασκευές τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλα κλαδιά!

 

Για αυτούς που τους έχει γίνει συνήθεια το κρέμασμα στην πλάτη μιας καρέκλας τότε υπάρχει και άλλος τρόπος ώστε να είναι και designάτο αλλά και χρηστικό.

source – πηγή