Το ενυδρείο στο σπίτι αν έχει τοποθετηθεί σωστά είναι πραγματικά ένα στολίδι! Τα βασικά στοιχεία της σωστής τοποθέτησης είναι
λίγα και απλά.
Πρώτα απ’ όλα πρέπει το ενυδρείο που θα επιλέξουμε να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον χώρο μας και όχι απλά μια διάφανη δεξαμενή νερού. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δείχνει “εντοιχισμένο” και όχι απλά ακουμπισμένο. Πρέπει λοιπόν να είναι μέρος κάποιου επίπλου ή να δείχνει κομμάτι κάποιου δομικού στοιχείου του χώρου μας.


Advertisement

Δεύτερο, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ είναι το κεφάλαιο φωτισμός. Έχετε καταλάβει πόσο σημαντικό θεωρώ τον φωτισμό στους χώρους και τα πράγματα. Αν το ενυδρείο είναι εντυπωσιακό από μόνο του, ο φωτισμός το εκτοξεύει. Μην παρασύρεστε όμως και βάζετε δυνατά φώτα, ο χαμηλός φωτισμός πάντα δίνει πιο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα στο “έργο” μας.

Τρίτο και τελευταίο Tip είναι η διακόσμηση του εσωτερικού. Μην το παραγεμίζετε με πέτρες, βότσαλα, πολλά φύλλα και σπιτάκια. Κρατείστε ένα μίνιμαλ design και προσομοιάζοντας έναν βυθό, αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τα ψαράκια που θα βάλετε και μην ξεχάσετε να ζητήσετε την γνώμη από κτηνίατρο καθώς πρέπει να σκεφτούμε και τα ψαράκια μας (αν βάλουμε) να είναι χαρούμενα.


Advertisement

 

 

 

 

πατήστε εδώ για να δείτε τα πάντα για τα ενυδρεία σε καλές τιμές

Μην ξεχνάτε πως τα πάντα μπορούμε να τα κατασκευάσουμε και μόνοι μας, δείτε το παρακάτω βίντεο που θα σας δείξει με πολύ απλά βήματα πώς να το κάνετε.

αν σας άρεσε το άρθρο, κοινοποιήστε το ώστε να το δουν και οι φίλοι σας.

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook – homie.gr