Το ξύλο είναι ένα διαχρονικό υλικό μέσα στο σπίτι. Πάντα θα υπάρχει σε κάποια εκδοχή του μέσα στον χώρο μας. Η τάση που βλέπουμε τώρα είναι κάθετα στοιχεία, διαφόρων διατομών. Δείτε που και πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Το ξύλο είναι ένα ζεστό υλικό και πάντα προσθέτει στην αίσθηση φιλοξενίας στο σπίτι μας. Κάθετα παράλληλα καδρόνια είναι ένα στοιχείο που μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο στην διακόσμηση ενός χώρου. Ο ξυλουργός που πρέπει να εμπιστευτείτε θα σας βοηθήσει με το υλικό. Ένα οικονομικό υλικό είναι το πεύκο, είναι όμως ένα ξύλο που δεν έχει πολύ έντονα νερά. Αν δεν χρειαζόμαστε έντονα νερά είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Η κατασκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επένδυση μιας πλευράς. Μπορείτε επίσης να το συνεχίσετε στην οροφή σας. Για μια τέτοια κατασκευή θα χρειαστείτε μια διατομή της τάξεως 8εκ.Χ4εκ. ή τετράγωνης διατομής 8Χ8εκ.

Το έπιπλο της εισόδου του σπιτιού μας είναι από μόνο του ένα μεγάλο κεφάλαιο. Είναι η πρώτη εικόνα- αίσθηση  που συναντάει κάποιος κατά την είσοδο του στον χώρο μας και η τελευταία γεύση που του αφήνει η αισθητική μας κατά την έξοδο του. Με τον κατάλληλο φωτισμό μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ εντυπωσιακή γωνιά.

 

Ντουλάπια κουζίνας είναι μια ακόμα εφαρμογή που μπορείτε να έχετε. Το θετικό στην κατασκευή αυτή είναι πως τα ξύλα δημιουργούν μια συνέχεια χωρίς να φαίνεται που τελειώνει το κάθε ντουλαπάκι. Στο σύνολο λοιπόν βλέπουμε ωραίες μεγάλες γραμμές.

Ένα συμπληρωματικό στοιχείο στο σαλόνι μας ή στο υπνοδωμάτιο μας είναι μια ωραία κατασκευή από ξύλο. Τα κάθετα ξύλα σε αυτήν την περίπτωση είναι μια ωραία ιδέα. Το κενό που αφήνουν ενδιάμεσα το κάθε ξύλο με το διπλανό του δημιουργούν την αίσθηση του βάθους. Ο κατάλληλος φωτισμός μετατρέπει τις πτυχές αυτές σε διακοσμητικά clicks. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και τροφοδοτείστε την φαντασία σας για μια αλλαγή στον χώρο σας. Ο ξυλουργός της γειτονιάς σας θα μπορεί σίγουρα να σας εξυπηρετήσει καθώς μιλάμε για μια πολύ απλή και οικονομική σχετικά εργασία.

 

Δείτε εδώ τέλειες ιδέες για το μπάνιο σας

 

 

photo source

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

homie.gr