Ένα σπιτάκι έψαχνε το διάσημο ζευγάρι για να βολευτούν εδώ και καιρό, χωρίς πολλές απαιτήσεις και πολλά extras και τελικά το βρήκαν!


Η αγορά δεν έγινε πολύ πρόσφατα μιας και τώρα πριν προλάβουν να τελειώσουν τα τρεχάματα με την κλοπή των κοσμημάτων της Kim στο Παρίσι, νοσηλεύεται ο Kanye σε νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης από την τελευταία του περιοδεία.
Το σπίτι βρίσκεται σε ένα οικόπεδο τριών στρεμμάτων που διαθέτει έναν αμπελώνα και 2 πισίνες. Φαίνεται να εξάντλησαν τον συντελεστή δόμησης κατά την κατασκευή του μιας και μετρούνται συνολικά 8.000 τετραγωνικά μέτρα!

Μπόλικα σαλόνια θα βρούμε να μέσα στο σπίτι έτσι ώστε να μπορεί να ξαποστάσει κάποιος κατά την μετάβαση του από τον ένα χώρο σε κάποιον άλλο.

Το οίκημα διαθέτει μια κουζίνα τεραστίων διαστάσεων με τρεις νησίδες σε country style σχέδιο επίπλων και δίπλα μια εντυπωσιακή αριστοκρατική και τραπεζαρία 10 ατόμων με ακριβούς πολυελαίους να φωτίζουν τον χώρο που ήδη είναι πολύ φωτεινός από τα ψηλά κουφώματα που υπάρχουν.

Στο σπίτι επικρατεί το λευκό χρώμα συνδυάζοντας κάποια έπιπλα ίδιου χρώματος και μερικά μαύρου χρώματος, επίσης βλέπουμε και πινελιές από γκρι που παραμένει εδώ και μια πενταετία ακόμα στην μόδα. Πατώματα μασίφ με πολύ φαρδιά και μακριά παρκέτα χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία του τελικού χρώματος. Ακόμα θα δείτε ένα αρκετά μεγάλο walking closet που πιθανολογούμε να μην είναι και το μοναδικό στον χώρο. Λουτρά από ψηφίδες και εντυπωσιακές γυριστές σκάλες συνθέτουν ένα σκηνικό σύγχρονου παλατιού.

Το σπίτι στοίχισε 20 εκατομμύρια δολάρια!!!