Όταν αφήνουμε την φαντασία μας να δουλέψει και σκεφτούμε λίγο έξω από τα δεδομένα, οι ιδέες που έχουμε στην διακόσμηση είναι άπειρες. Στο μυαλό μας η ιδέα της κούνιας είναι μια θέση χαλάρωσης και πάντα θα είναι.
Ακόμα ήταν είναι και θα είναι το αγαπημένο έπιπλο των παιδιών. Αυτό που άλλαξε είναι πως πλέον δεν τις βλέπουμε μόνο στις παιδικές χαρές ή στις αυλές και τις βεράντες αλλά και μέσα στο σαλόνι μας! Η κατασκευή της είναι πολύ απλή μιας και τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι μετρημένα στο χέρι ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να αποφασίσουμε λοιπόν το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε για το κρέμασμα της αν θα είναι ένα ωραίο μαύρο χοντρό νάιλον σχοινί ή ένα ανοξείδωτο συρματόσχοινο ή αλυσίδα και δεύτερον το κάθισμα. Επιπλέον έχουμε δει και κρεβάτια κρεμασμένα από σχοινιά αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι άνετο αυτό. Οι επιλογές είναι άπειρες και μπορούμε να έχουμε από ένα boho style ως κάτι αριστοκρατικό! Δείτε μερικές φωτογραφίες από σαλόνια που οι ιδιοκτήτες τους το τόλμησαν!

Επιλέξτε το σωστό σημείο που θα την κρεμάσετε έτσι ώστε να μην κάνει ζημιές περιμετρικά σε περίπτωση που κάποιος κουνηθεί λίγο πιο έντονα. 

Σε ένα πιο boho style διακόσμησης θα μπορούσατε να τοποθετήσετε και μια αιώρα και να είστε σίγουροι πως οι καλεσμένοι σας θα τσακώνονται για το ποιο θα πρωτοκάτσει!

 

Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μια κανονική καρέκλα του σπιτιού σας και να την μετατρέψετε ώστε να γίνει μια ωραία κούνια! 😉

 

Δείτε μερικές επιλογές από κρεμαστές καρέκλες στα καταστήματα εδώ

Δείτε μερικές καρέκλες εξωτερικού χώρου που θα μπορούσαν κάποιες από αυτές να μετατραπούν σε κούνιες

εδώ

 

  

πηγή homie.gr pinterest

αν σας άρεσε το άρθρο, κοινοποιήστε το ώστε να το δουν και οι φίλοι σας!

μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο facebook – homie.gr

 

 

homie.gr