Τα πλακάκια είναι μια καλή λύση για ένα σπίτι, καθώς τα νέα ολόμαζα πλακάκια είναι πάρα πολύ ανθεκτικά και δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου περιποίηση για να μείνουν αναλλοίωτα μέσα στον χρόνο.
Η επιλογή από το να βάλουμε ξύλο ή μάρμαρο, που είναι και τα δύο all time classic επιλογές και δύσκολα θα θεωρηθούν “λάθος διακόσμηση”, έχει δύο κακά, πρώτον πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την συντήρηση τους και δεύτερον αν το συνεργείο δεν είναι πάρα πολύ καλό τότε θα έχουμε για πάντα ένα προβληματικό δάπεδο.

Για να αποφύγουμε λοιπόν αυτές τις κακοτοπιές το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το “σωστό” πλακάκι, το οποίο θα είναι design-ατο και σύμφωνα με τα γούστα μας. Αν επιλέξουμε ένα προϊόν, που είναι αυτό που λέμε τελευταία λέξη της μόδας τότε για πολλά χρόνια θα είναι επίκαιρο, θα το βλέπουμε στα περιοδικά, θα είναι οι επιλογές των διακοσμητών εσωτερικών χώρων και έτσι θα είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την επιλογή μας. Η τάση τώρα είναι τα πλακάκια που έχουν σχήμα κυψέλης ή αλλιώς σχήματος εξαγώνου. Παρατηρούμε τους μεγάλους interior designers να επιλέγουν να και διαφορετικού χρώματος πλακάκια σε έναν τοίχο αλλά ακόμα και να τα τοποθετούν σε συνδυασμό με ξύλινο δάπεδο με το τελείωμα τους να είναι ακανόνιστο όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr

πηγή

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr