Τα βιομηχανικά δάπεδα δεν είναι νέα μέθοδος για τελική επιφάνεια δαπέδων, υπάρχει πολλά χρόνια και χρησιμοποιείται κατά κόρων σε
επαγγελματικούς χώρους που έχουν ανάγκες για υψηλές αντοχές όπως αποθήκες ως και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος γιατί γίνονται λεία και καθαρίζουν πολύ εύκολα. Τα νέα βερνίκια και χρώματα μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούμε και σε σπίτια εκμεταλευόμενοι τα καλά στοιχεία των τεχνικών χαρακτηριστικών και την τελική όψη που πρέπει να έχει ένα δάπεδο σε ένα σαλόνι. Θα δείτε φωτογραφίες παρακάτω που έχουν τοποθετηθεί σε ιδιαίτερα ακριβά σπίτια.

Advertisement

Σε τέσσερις μέρες από την στιγμή που θα μπει το συνεργείο στο σπίτι, για έναν χώρο διακοσίων τετραγωνικών θα έχει τελειώσει και θα μπορείτε να βάλετε τα έπιπλα σας και να μείνετε μέσα στο σπίτι. Μπορείτε να έχετε τελικές επιφάνειες ματ ή γυαλιστερές, ακόμα μπορείτε βάζοντας μια ταπετσαρία από κάτω να δημιουργήσετε συγκεκριμένη εικόνα στο δάπεδο σας. Τα εποξειδικά βερνίκια είναι πολύ ισχυρά και μας δίνουν ωραίες αρχιτεκτονικές λύσεις και επιλογές.

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook


πηγή


Advertisement

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr