Το λουτρό των επισκεπτών wc πρέπει να είναι μελετημένο, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με την ίδια προσοχή όπως και το κυρίως λουτρό του σπιτιού.

Το wc πρέπει να έχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα

Ο κάθε χώρος σε ένα σπίτι είναι προορισμένος για μια και μόνο συγκεκριμένη χρήση και πρέπει να παραμένουμε πιστοί σε αυτήν την φιλοσοφία. Η φράση αυτή ενώ μοιάζει τόσο κατανοητή και λογική δεν ακολουθείται απ΄όλους. Συχνά θα δούμε στα wc των επισκεπτών ντουλάπες αποθήκευσης ή πλυντήρια ρούχων. Ο χώρος αυτός προορίζεται για κάποιον καλεσμένο μας. Δεν πρόκειται ποτέ κάποιος καλεσμένος μας να βάλει πλυντήριο 🙂 ή να χρησιμοποιήσει κάποια ντουλάπα του σπιτιού εκτός από την γκαρνταρόμπα (όπου και αυτήν είμαστε υποχρεωμένοι βάση savoir vivre να πάρουμε τα πανωφόρια των καλεσμένων μας και να τα κρεμάσουμε εμείς).

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως στο wc πρέπει να υπάρχει λεκάνη, νιπτήρας, καθρέπτης, όλα τα προϊόντα υγιεινής και καθαρισμού σε απόλυτη οπτική επαφή για άμεση χρήση και μια κρεμάστρα για ένα ή δύο ρούχα.

Επίσης λόγω του εκ φύσεως μικρού χώρου ενός wc επισκεπτών καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε ανοιχτά χρώματα και μεγάλο καθρέπτη. Οι δύο αυτές συνθήκες θα μεγαλώσουν την αίσθηση του χώρου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr

homie.gr