Ο καθρέπτης είναι ένα εργαλείο που χρειαζόμαστε στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε. Ας δούμε όμως μια ωραία συλλογή για έναν στιλάτο καθρέπτη που θα μπορούσε να τοποθετηθεί στο υπνοδωμάτιο μας.

Ένας καθρέπτης είναι απαραίτητο να υπάρχει στο δωμάτιο που έχουμε τα ρούχα μας. Συνήθως το δωμάτιο αυτό είναι και το υπνοδωμάτιο μας. Αυτό σημαίνει πως είναι ένας χώρος που μένουμε πολλές ώρες, οπότε είναι κρίμα να μην είναι περιποιημένος και πρέπει να ταιριάζει αρμονικά στον χώρο.

Αν έχετε μια minimal διακόσμηση μπορείτε να επιλέξετε καθρέπτες που έχουν μια λεπτή κορνίζα. Δεν χρειάζονται πολλά φλύαρα σχέδια. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε μια ταινία φωτισμού led από ένα πολυκατάστημα και να την τοποθετήσετε περιμετρικά στο πίσω μέρος του καθρέπτη. Αν επιλέξετε το δεύτερο σχέδιο, η κορνίζα είναι περιττή.

Αν η διακόσμηση σας είναι πιο country τότε θα ταίριαζε να έχετε ένα πλαίσιο από κάποιο φυσικό υλικό όπως ξύλο. Από την άλλη πλευρά αν διαλέξετε το modern country όπως είναι τώρα και η νέα τάση (Wabi Shabi), ότι πιο τέλειο θα ήταν να έχετε μια κορνίζα από λεπτό σίδερο.

Αν έχετε μια πιο γεωμετρική διακόσμηση, δηλαδή έπιπλα με αυστηρό γεωμετρικό σχήμα και αντίστοιχα αξεσουάρ, θα μπορούσατε να προσθέσετε στην διακοσμητική αξία του χώρου τοποθετώντας έναν καθρέπτη που έχει κάποιο γεωμετρικό σχήμα πέρα από το κλασσικό παραλληλόγραμμο. Ένας στρογγυλός ή ένας καθρέπτης με έντονα καμπύλα στις γωνίες του είναι δύο έξυπνες επιλογές.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr

source