Μερικές όμορφες λύσεις για να φτιάξουμε το δικό μας vintage φωτιστικό που να διακοσμεί πλαϊνό τραπεζάκι του καθιστικού μας.
Δεν χρειαζόμαστε πολλά υλικά για τα το ολοκληρώσουμε. Πρέπει αρχικά να επισκεφτούμε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά ήδη και να αγοράσουμε ένα καλώδιο που να καταλήγει σε μια πρίζα και από την άλλη σε ένα ντουί. Αν δεν έχει έτοιμα πείτε στον υπάλληλο να σας φτιάξει ένα και να σας δείξει πως το φτιάχνει γιατί μπορεί να χρειαστεί να ξεβιδώσετε την μια πλευρά ώστε να περάσει το καλώδιο από κάποιο στενό σημείο. Θα χρειαστείτε και μια κόλλα απλή ή ακόμα καλύτερα ένα θερμοπίστολο που βγάζει ζεστή κόλλα (το προμηθευόμαστε από ένα χρωματοπωλείο).

Μόλις προμηθευτείτε τα παραπάνω μετά η διαδικασία είναι πιο εύκολη. Βρείτε το αντικείμενο που θέλετε να μετατρέψετε σε φωτιστικό, ανοίξτε το με ένα κατσαβιδάκι και απομακρύνετε όλα τα εσωτερικά του και περάστε το καλώδιο.

 

Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να μετατρέψετε ένα κομμάτι ξύλου σε φωτιστικό! Η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να περάσετε με τέτοιον τρόπο το καλώδιο ώστε να μην φαίνεται.

source – πηγή

homie.gr