Το έπιπλο εισόδου, είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να έχει κάποιο σπίτι. Οι λόγοι που το κάνουν τόσο σημαντικό είναι τόσο πρακτικοί όσο και αισθητικοί.

Πάντα, σε όποια κατασκευή και αν κάνουμε, πρώτα βλέπουμε την πρακτικότητα της και με γνώμονα αυτήν χτίζουμε το αισθητικό κομμάτι. Σε ένα σπίτι όταν εισερχόμαστε σε αυτό πρέπει να υπάρχει χώρος να αφήσουμε το πανωφόρι μας, ίσως τα κλειδιά μας και βολικό θα ήταν και τα καθημερινά παπούτσια μας. Ένα έπιπλο εισόδου είναι πολύ εξυπηρετικό και γι’ αυτό το συναντάμε πολλά χρόνια πίσω.

Ας δούμε το αισθητικό κομμάτι. Η πρώτη και η τελευταία εντύπωση που μας αφήνει ένα σπίτι είναι η διακόσμηση της εισόδου του, αφού άλλωστε είναι η πρώτη και η τελευταία εικόνα που έχουμε κατά την είσοδο και αποχώρηση. Πρέπει λοιπόν να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό του επίπλου εισόδου.

Αρχικά πρέπει να ακολουθεί το ύφος διακόσμησης του υπόλοιπου σπιτιού. Πρέπει να είναι ο ” προθάλαμος” του ύφους του σπιτιού. Ο επισκέπτης βλέποντας το έπιπλο – κατασκευή επιβάλλεται να μπορεί να καταλάβει τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr

Φωτογραφίες https://gr.pinterest.com/homiegr/entrance-funriture/

homie.gr