Ίσως το πιο βασικό εξάρτημα ενός λουτρού είναι ο καθρέπτης. Περίπου για μια δεκαετία ο στρογγυλός καθρέπτης είχε χαθεί εντελώς από τα λουτρά των σπιτιών.
Όμως η μόδα είναι ρόδα και γυρίζει και βλέπουμε ξανά την επιστροφή των στρογγυλών καθρεπτών στα σπίτια τόσο στα μπάνια όσο και στα σαλόνια και τα hall.

Ο στρογγυλός καθρέπτης αφήνει ακάλυπτο μεγάλο μέρος τοίχου. Αναδεικνύεται λοιπόν το πλακάκι που υπάρχει από πίσω του. Μην ξεχάσετε να κάνετε μια έντονη επιλογή ώστε να δώσει στιλ στον χώρο σας. Μπορείτε να βοηθήσετε την επιλογή σας με έναν φωτισμό τύπου ταινίας led, που θα κολληθεί πίσω από τον καθρέπτη σας.

Χωρίς μεγάλο κόστος, ο τζαμάς της γειτονιάς σας μπορεί να προμηθεύσει με τον καθρέπτη που θέλετε.

 

Καθρέπτης με πλαίσιο είναι εξίσου όμορφος με έναν πολύ απλό. Όταν έχουμε πλαίσιο τονίζεται περισσότερο το σχήμα και δείχνει πιο έντονο.

Αν έχετε μεγάλη επιφάνεια να καλύψετε και χρειάζεστε μεγάλο καθρέπτη μπορείτε να τοποθετήσετε έναν δεύτερο δίπλα στον κεντρικό. Θα δείξει πολύ όμορφο και κλασάτο.

Το παρακάτω είναι φωτορεαλιστικό σχέδιο και ο σχεδιαστής μας δείχνει πόσο πολύ ταιριάζει ο στρογγυλός καθρέπτης ακόμα και αν θέλουμε να πετύχουμε ένα vintage αποτέλεσμα.

source – πηγή

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr