Στο σύνολο της διαμονής μας σε ένα σπίτι, τις περισσότερες ώρες τις περνάμε στο υπνοδωμάτιο. Πρέπει να επιλέξουμε πολύ προσεκτικά τα έπιπλα που έχουμε μέσα σε αυτόν τον χώρο και ιδιαιτέρως το κρεβάτι μας.
Καλό είναι η κρεβατοκάμαρα μας να αποτελείτε από έπιπλα που είναι κατασκευασμένα από γήινα υλικά. Το πιο προσφιλές στον άνθρωπο είναι το ξύλο και το μέταλλο, είναι υλικά που τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιήθηκαν στην επιπλοποιία και συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται αν και έχουν βγει πιο εξελιγμένα τεχνολογικά υλικά.

Αφού λοιπόν αποφασίσουμε το υλικό μας, έπεται η επιλογή του σχήματος. Σε αυτό το post θα δούμε κρεβάτια με το γεωμετρικό σχήμα του κύβου.

Γιατί να επιλέξουμε ένα τέτοιο κρεβάτι?
Είναι σίγουρο ότι στους περισσότερους θα αρέσει να κοιμηθεί σε ένα τέτοιο κρεβάτι αλλά κάποιοι δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τον λόγο που τους αρέσει. Εκτός από τον σχεδιασμό που είναι κάτι απλό και λιτό (στις μέρες μας η ζωή είναι τόσο περίπλοκη και οι πληροφορίες που παίρνουμε είναι τόσες πολλές, που ακόμα και ένα λευκό δωμάτιο με ένα απλό έπιπλο και ένα μικρό διακοσμητικό φυτό μπορεί να γίνει εστία χαλάρωσης και ηρεμίας) ο βασικός λόγος είναι η αίσθηση της “φωλιάς” που μας δημιουργεί. Η φωλιά μας γεννάει συναισθήματα ζεστασιάς και ασφάλειας και υποσυνείδητα κάνουμε έναν πιο ήρεμο ύπνο.

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

source – πηγή

homie.gr