Η rustic διακόσμηση είναι πολύ της μόδας και την βλέπουμε όλο και περισσότερο στα περιοδικά. Τα αυθεντικά rustic έπιπλα πρέπει φαίνονται και να είναι handmade. Ένα εύκολο project είναι και το παρακάτω άρθρο.

Ας δούμε βήμα βήμα πώς να το φτιάξουμε

Βήμα 1.

Πρέπει να βρούμε το πάνω μέρος από το τραπεζάκι. Η επιλογή αυτή είναι και το πιο σημαντικό βήμα αφού είναι αυτό που φαίνεται περισσότερο και το κομμάτι που θα δώσει όλο το στιλ και τον χαρακτήρα που θέλουμε. Υπάρχουν πολλά καταστήματα που πωλούν ξυλεία και σίγουρα θα βρείτε ένα κοντά στο σπίτι σας αν “googlάρετε” .

Βήμα 2.

Μόλις βρείτε το ξύλο που θέλετε το επόμενο στάδιο είναι να τρίψετε τις επιφάνειες, έτσι ώστε να γίνουν πιο απαλές και να φύγει η αγριάδα της κοπής του ξύλου. Θα το επιτύχετε με γυαλόχαρτο το οποίο θα προμηθευτείτε σε ένα χρωματοπωλείο, προτείνουμε να πάρετε ένα μεσαίο και ένα πιο ψιλό για πιο καλό τρίψιμο. Μετά θα πρέπει να περάσετε δύο χέρια από διαφανές βερνίκι πολυουρεθάνης, δύο συστατικών.Αυτό θα κάνει το ξύλο μας σκληρό και αναλλοίωτο για πολλά χρόνια.

Βήμα 3.

Η φαντασία είναι πάντα σύμμαχος για τις κατασκευές μας. Ας βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει και ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τα πόδια για το τραπεζάκι μας. Σε αυτό εδώ, τον ρόλο των ποδιών ανέλαβε να κάνει το πιγκάλ της τουαλέτας. Κάντε την δικιά σας επιλογή και τοποθετείστε τα. Αυτό που παίρνουμε από αυτό το σχέδιο είναι ότι, ενώ έχουμε ένα πολύ rustic ξύλο, με τα ματ inox πόδια κάνουμε το έπιπλο να δείχνει και μοντέρνο.

Έτοιμο το τραπεζάκι. Εύκολο και γρήγορο σε ένα απόγευμα


Περιμένουμε να δούμε στο mail μας τις δικές σας κατασκευές.

αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να το κοινοποιήσετε ώστε να το δουν και οι φίλοι σας!
homie.gr