Το υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος του σπιτιού που κύριο ρόλο έχει να μας ξεκουράζει και να μας επαναφορτίζει τις μπαταρίες από την κούραση της καθημερινότητας.


Για να κάνετε έναν σχεδιασμό του υπνοδωματίου στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας (ανακαίνιση υπνοδωμάτιο χαμηλού κόστους), επιλέξτε ένα σχέδιο που να ταιριάζει με το δικό σας γούστο. Έχοντας κατά νου ότι στην κρεβατοκάμαρα σας δεν θα πρέπει να τοποθετούνται “άχρηστα” υλικά. Επίσης δεν θα πρέπει να κοστίσει πολλά χρήματα.

Εάν είστε πρόθυμοι να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο σας, και διαθέτετε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, δείτε πως πρέπει να κινηθείτε για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Βάψιμο με κάποιο διαφορετικό χρώμα

Βάψιμο: Όταν θα επιλέξετε ένα χρώμα για το υπνοδωμάτιο σας, σκεφτείτε ποια χρώματα σας κάνουν να αισθάνεστε πιο άνετα και χαλαρωτικά. Αν θέλετε να έχετε μια οικεία κρεβατοκάμαρα, επιλέξτε απόχρωση του κόκκινου ή μοβ τοίχους. Πράσινο και μπλε είναι χρώματα που δίνουν μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Προσθέστε τέχνη στον χώρο σας

Art Creation: Υπάρχουν θαυμάσια site στο Internet με εξαιρετικά έργα τέχνης που πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης σε πολύ λογική τιμή κάνοντας μια επίσκεψη σε σχολές τέχνης, στο τέλος κάθε εξαμήνου οι σπουδαστές τα βγάζουν προς πώληση και πιστέψτε μας είναι πραγματικά μια good value for money αγορά . Θα μπορούσατε βέβαια να αγοράσετε έναν καμβά και να σχεδιάσετε το δικό σας έργο ή ένα κολλάζ από περιοδικά εφημερίδες κ.τ.λ.

Old is gold – Παλιά έπιπλα

Second hand έπιπλα: Μην διστάσετε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα με second hand έπιπλα ακόμα και στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά πλέον. Αν δεν είναι κατεστραμμένα εκ βάθρων τότε μην ανησυχείτε για το χρώμα γιατί όλα τα έπιπλα μπορούν να βαφτούν ξανά. Τα πόμολα και λαβές μπορούν επίσης να αντικατασταθούν με νέα. Προσθέστε την προσωπική σας πινελιά.

Με σύμμαχο την φαντασία φτιάξτε τον χώρο σας…

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr

homie.gr