Η διακόσμηση σπιτιών είναι αυτό που αγαπάμε και απ’ ότι φαίνεται αγαπάτε το ίδιο και εσείς. Καθημερινά ψάχνουμε projects απ’ όλο τον κόσμο που είναι άξια αναφοράς και σας φέρνουμε τις εικόνες και τα σχέδια στην οθόνη σας.

Η Ουκρανία είναι μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες χώρες στην ανατολική Ευρώπη. Ίσως την δούμε να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια όλο και σε περισσότερους τομείς. Η αρχιτεκτονική και η εσωτερική διακόσμηση αναπτύσσεται καθημερινά και βλέπουμε εντυπωσιακές ιδέες από Γραφεία σχεδιασμού και μελέτης. Η μεγάλη οικοδομική δραστηριότητα που έχει τα τελευταία χρόνια παρασέρνει στην εξέλιξη των μελετητών.

Το διαμέρισμα που θα δούμε είναι τα προοπτικά σχέδια διαμερίσματος στην Χιλή.

Τοποθεσία project : Χιλή

Αρχιτεκτονικό Γραφείο : ArtPartner Architects, Interior Design Studio

Αυτό που παρατηρούμε στον πιο πάνω σχεδιασμό είναι πως οι αρχιτέκτονες χρησιμοποίησαν ευδιάκριτά χρώματα σε απαλές αποχρώσεις. Η αφαιρετική προσέγγιση του σχεδιασμού δίνει όγκο σε όλους τους χώρους. Στο σαλόνι θα παρατηρήσατε πως τα διακοσμητικά αξεσουάρ είναι λιγοστά και όμως δεν μας λείπουν στο μάτι. Αισθάνεσαι πως το κάθε έπιπλο που υπάρχει στον χώρο έχει την δίκη του οντότητα και όγκο.

Τα χρώματα στους τοίχους είναι και αυτά απαλά ίσως θα λέγαμε πως σε ένα γκρι του πάγου προστέθηκε λίγο καφέ. Επίσης δεν έχει μπει διαχωριστικό γύψινο οροφής. Αυτό μας δίνει την μια και μόνο επιλογή, να βάψουμε την οροφή ίδιο χρώμα με τους τοίχους. Η επιλογή αυτή μας κάνει ένα ωραίο ενιαίο αποτέλεσμα όμως δεν το προτείνουμε για χαμηλοτάβανα σπίτια. Εκτός αν το χρώμα σας είναι πολύ πολύ ανοιχτό χρώμα. Αν το σπίτι είναι χαμηλοτάβανο να επιλέγετε πιο ανοιχτούς τόνους της ίδιας βάσης για δίνετε την αίσθηση του όγκου που μας λείπει.

Επίσης τα φωτιστικά είναι πολύ έξυπνα επιλεγμένα. Είναι μοναδικά κομμάτια που δεν γεμίζουν τον χώρο. Τα φωτιστικά που αναγκαστικά είναι στο κέντρο κάποιου χώρου, όπως στην τραπεζαρία, δεν κρέμονται αλλά είναι κολλημένα στην οροφή. Τα αντίστοιχα που μπορούν να τοποθετηθούν σε κάποια άκρη, κρέμονται από καλώδια και ντίζες. Δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε το εκπληκτικό φωτιστικό του παιδικού υπνοδωματίου. Ίσως είναι ένα φεγγάρι ή ένας ήλιος υπό έκλειψη.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr

source : https://www.behance.net/gallery/95284377/Chile%20by%20https://www.behance.net/ArtPartnerArchitects%20is%20licensed%20under%20no-use%20(https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.en_US)