Το μάρμαρο είναι ένα ακριβό υλικό όπως και κάθε τι που παράγει η φύση που χρειάζεται εκατοντάδες χρόνια για να το πάρουμε στην τελική του μορφή με τις αντοχές και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που το περιγράφουν.
Οι εποχές είναι δύσκολες και καταλαβαίνουμε πως δεν είναι εφικτό για όλους να έχουν ένα λουτρό από πλάκες μαρμάρου καθώς η μοναδικότητα που δημιουργεί η φύση, η ατμόσφαιρα και ο χρόνος σε κάθε όγκο που εξορύσσεται από ένα βουνό ανεβάζει την τιμή του. Αν μπορέσετε και το αποκτήσετε όμως θα έχετε υλικά στο σπίτι σας που ίδια δεν μπορούν να βρεθούν ξανά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το κόστος όπως προείπαμε είναι μεγάλο σκεφτείτε έξυπνα όμως και μειώστε τα τετραγωνικά που θα επενδύσετε τον χώρο σας κρατώντας την μοναδικότητα της φύσης.

 

Μπορούμε να επενδύσουμε απλά την πλάτη μια κρεμαστής λεκάνης και με τον απαραίτητο φωτισμό να το αναδείξουμε!


Δεν θα κουραστούμε να επισημαίνουμε πόσο σημαντικός είναι ο φωτισμός σε όλους τους χώρους. Βρείτε ένα μάρμαρο με έντονα νερά και χρωματισμούς και δημιουργήστε ένα περιμετρικό κάδρο από κρυφό φωτισμό και αναδείξατε το όπως αξίζει σε ένα έργο που  φιλοτέχνησε η φύση.

 

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα από 2 τετραγωνικά για να επενδύσετε τον τοίχο του νιπτήρα σας!

source – πηγή

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr