Το homie.gr είναι εδώ καθημερινά και σας φέρνει τις νέες παγκόσμιες τάσεις στην αρχιτεκτονική αλλά και στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η νέα τάση για το μπάνιο είναι επιφάνειες χωρίς αρμούς.

Για περίπου τρία χρόνια είδαμε τις πατητές τσιμεντοκονίες να μονοπωλούν τις τάσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Έπειτα τα πλακάκια τύπου μωσαϊκά προσπάθησαν να πάρουν την θέση τους όμως το κραυγαλέο σχέδιο τους δεν είχαν την ίδια αποδοχή από το κοινό. Διανύουμε μια γενικότερη περίοδο απλότητας στον σχεδιασμό. Αυτό αναλύεται και από την επιστήμη της ψυχολογίας καθώς η ζωή μας γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη. Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής είναι η αναζήτηση τις απλότητας. Η φλυαρία των σχεδιαστικών γραμμών μας κλέβουν ηρεμία τις στιγμές χαλάρωσης. Οι λιτές γραμμές βοηθούν στην αυτοσυγκέντρωση.
Ακολουθώντας αυτό το μοτίβο βλέπουμε κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφείο, όπως τους πρωτοπόρους του είδους Kuoo Architects χρησιμοποιούν υλικά για το μπάνιο που μας βοηθούν να αποφύγουμε τους αρμούς. Αν σας φαίνεται πολύ μεγάλη λεπτομέρεια να συζητάμε για τους αρμούς στο λουτρό, δεν έχετε δει ένα ολοκληρωμένο μπάνιο με αυτήν την τεχνοτροπία.

Όπως βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καλαίσθητο.

Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε και με πλακάκια.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της τεχνοτροπίας αυτής είναι πως μπορεί να εφαρμοστεί στα υφιστάμενα πλακάκια χωρίς να χρειαστεί να τα ξηλώσετε. Απλά θα χρειαστεί μια τεχνοτροπία για να γεμίσουμε τους αρμούς έτσι ώστε στην τελική επιφάνεια να έχουμε μια τέλεια επιφάνεια.

Ρωτήστε μας ΕΔΩ για το κόστος εφαρμογής καθώς τα εξειδικευμένα συνεργεία μας (από τα λίγα στην Αττική) είναι σε θέση να το εφαρμόσουν και να το παραδώσουν στο 100% του αποτελέσματος.

source – πηγή

homie.gr