Οι αλλαγές γενικά μας αρέσουν, οι οικονομικές αλλαγές μας αρέσουν σίγουρα περισσότερο. Ήρθε η ώρα της αλλαγής στην τραπεζαρία μας κρατώντας το παλιό κλασσικό τραπέζι, με νέες καρέκλες.

Πολλοί θα σκέφτεστε να πετάξετε το παλιό τραπέζι που είχατε από το πατρικό σας σπίτι ή ενθύμιο της γιαγιάς σας, όμως το λυπάστε. Λογικό βεβαία γιατί σίγουρα θα είναι καλή κατασκευή και επίσης θα έχετε ωραίες αναμνήσεις.

Δεν χρειάζεται να πετάξετε το παλιό σας τραπέζι αφού με μια απλή κίνηση θα γίνει το πιο μοντέρνο στοιχείο που έχετε στον χώρο σας. Επιλέξτε μοντέρνες καρέκλες! Αυτή η αντίθεση που θα δημιουργηθεί είναι και το ζητούμενο. Όσο πιο μοντέρνες και πιο future style είναι οι καρέκλες τόσο πιο σωστό είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που αναζητούμε είναι η έντονη αντίθεση!

Το χρώμα είναι το απλό στοιχείο της υπόθεσης. Η επιλογές που προτείνουμε είναι μονοχρωμία. Λευκά ή μαύρα, γυαλιστερά ή ματ είναι οι πιο safe επιλογές. Αν το σπίτι είναι ανάλογα διακοσμημένο μπορείτε να επιλέξετε και πιο extreme χρώματα όπως κίτρινο.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσετε στο σπίτι σας, την στιβαρότητα και την αρχοντιά του παλαιού επίπλου σε συνδυασμό με την φινέτσα την φρεσκάδα του νέου σχεδιασμού.

Extra tip: Καλό θα ήταν να τοποθετήσετε και ένα μοντέρνο φωτιστικό. Θα ματσάρει με τις καρέκλες και θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο το παλιό τραπέζι.

Τα αξεσουάρ της τραπεζαρίας (πίνακες, διακοσμητικά κ.λ.π.) πρέπει να είναι επιλεγμένα και από τα δύο είδη (μοντέρνα και κλασσικά). Ίσως να έχετε ένα κεντρικό κλασσικό κομμάτι, όπως ένας καθρέπτης με μια περίτεχνη κορνίζα και όλα τα υπόλοιπα να είναι σε μοντέρνα γραμμή.

source: pinterest

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr