Δημιουργείστε το απόλυτο σημείο χαλάρωσης του σπιτιού. Θα χρειαστείτε μόνο ένα παράθυρο με χαμηλή ποδιά και έναν ξυλουργό.

Αν δεν ζείτε σε πυκνό οικιστικό περιβάλλον ή αν είστε στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας σας τότε δημιουργείστε το απόλυτο σημείο χαλάρωσης. Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα θέλουν όλα τα μέλη της οικογένειας να κάτσουν και να το ευχαριστηθούν.

Η μετατροπή ενός τυπικού παραθύρου σε ένα αντίστοιχο με χαμηλή ποδιά δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Θα χρειαστεί :

  1. Να ξηλώσετε το κούφωμα και να σπάσετε το κάτω μέρος ώστε να κατέβει στο σωστό ύψος η ποδιά.
  2. Να αλλάξετε μαρμαροποδιά (το μάρμαρο που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου)
  3. Να σοβατίσετε ώστε να ισιώσουν οι τοίχοι
  4. Να τοποθετήσετε το νέο κούφωμα
  5. Να μπογιατίσετε με πρώτα χέρια
  6. Να τοποθετηθεί η ξύλινη κατασκευή
  7. Να ολοκληρώσετε τις εργασίες με τελικό χρώμα στους τοίχους.

Όπως βλέπετε στην παραπάνω περιγραφή εργασιών πρέπει να μπουν περισσότερα από 1 συνεργεία ώστε να ολοκληρωθεί η αλλαγή. Αν οργανωθεί σωστά δηλαδή αν γίνουν οι παραγγελίες έγκαιρα μπορείτε και σε 3 μέρες να το ολοκληρώσετε.

Αν το σπίτι είναι υπό κατασκευή ή πρόκειται να κάνετε μια νέα κατασκευή σκεφτείτε το γιατί οι στιγμές χαλάρωσης που θα σας προσφέρει θα σας ανταμείψει.

Μια άλλη ιδέα που θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι πως γύρω από την κατασκευή μπορείτε να τοποθετήσετε τις ντουλάπες σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι, ένας εντοιχισμένος καναπές στην ντουλάπα σας!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr