Το χρώμα white dust είναι ένα υπόλευκο που σιγά σιγά παίρνει την θέση του λευκού. Ο χρωματισμός του θα λέγαμε πως τον πετυχαίνουμε αν ανακατέψουμε λευκό με λίγο καφέ.

Το λευκό χρώμα έχει φανατικούς λάτρεις και εχθρούς. Η αλήθεια είναι πως μιλάμε για το πιο διαχρονικό χρώμα. Αρκετά ασφαλής επιλογή για αυτούς που θα το χρησιμοποιήσουν, ανεξάρτητα του style διακόσμησης που έχουν για στον χώρο τους.

Η νέα επιλογή που θα σας προτείνουμε είναι το white dust. Σε ελεύθερη μετάφραση είναι το λευκό της σκόνης. Η “σκόνη” δεν μας εμπνέει σαν λέξη για να βάψουμε το σπίτι μας, κάποιοι μάλιστα μπορεί να σκεφτούν πως θα μοιάζει μόνιμα σκονισμένο το σπίτι, όμως όχι! Το white dust είναι ένα γήινο χρώμα (όπως έχουμε ξαναπεί τα γήινα χρώματα είναι προσφιλή στον άνθρωπο), σκεφτείτε το ως ένα αρκετά ανοιχτό καφέ.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το white dust ταιριάζει και με extra clear white τόνους αλλά και με μαύρο. Μάλιστα αν υπάρχει στο φόντο το white dust τα λευκά διακοσμητικά στοιχεία τονίζονται περισσότερο.

Ακόμα και για το υπνοδωμάτιο είναι μια πολύ καλή ιδέα. Στην περίπτωση του υπνοδωματίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πιο σκούρους τόνους του white dust. Όποιο τόνο και να επιλέξετε να γνωρίζετε πως η συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων ταιριάζει απόλυτα και με το ξύλο. Ξύλινο πάτωμα ή ντουλάπα είναι δυνατοί συνδυασμοί.

Αν το λευκό σας αρέσει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το white dust ως συμπληρωματικό χρώμα. Ένα χαλί ή μια κουρτίνα είναι σημεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο χρώμα. Αν το υπόλοιπο σπίτι είναι λευκό, οι πινελιές αυτές θα σπάσουν το αυστηρό και λίγο απρόσωπο λευκό.

source pinterest

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram για καθημερινές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης πατήστε στην εικόνα

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook για να βλέπετε καθημερινά εικόνες σπιτιών απ΄όλο τον κόσμο