Το τραπέζι στην κουζίνα είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο που πρέπει να υπάρχει στον χώρο όσο μικρός και αν είναι ο χώρος που διαθέτουμε.
Αν έχει τύχει να διακοσμήσετε ένα σπίτι λίγων τετραγωνικών θα φτάσατε στο ερώτημα “τραπέζι κουζίνας”. Το ερώτημα αυτό είναι εύκολο αν στην ζωή μας αναζητούμε μόνο την πρακτικότητα αλλά γίνεται πραγματικά δύσκολο όταν θέλουμε να το συνδυάσουμε την αισθητική.

Μια ιδέα που μας ελκύει πραγματικά και αν κρίνουμε από την αγάπη που μας δείχνετε θα αρέσει και εσάς είναι η παρακάτω.

Λίγους θα βρούμε να διαφωνούν με το πόσο ευφάνταστος είναι ο καλλιτέχνης σχεδιαστής στην κουζίνα αυτή. Κατάφερε να δημιουργήσει ένα γενικό σύνολο που θαυμάζουμε με μια αδιάφορη κουζίνα όσον αφορά τα έπιπλα κλέβοντας την παράσταση με μια οικονομική κατασκευή. Το ξύλο που βλέπουμε είναι υλικό πάγκων που μπορείτε να προμηθευτείτε από ένα κατάστημα με κουζίνες. Τα ποδαράκια και το ράφι από ένα πολυκατάστημα με είδη σπιτιού. Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο εκτός από έναν τεχνίτη για να σας εφαρμόσει όλα τα υλικά μαζί και έναν ηλεκτρολόγο για τον φωτισμό.

 

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε και κάτι άλλο, το “μαύρο σοβατεπί”, είναι ταιριαστό στο συγκεκριμένο αφού υπάρχουν και άλλα στοιχεία που το δένουν συνολικά αλλά είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο να το κάνουμε στο σπίτι μας εκτός αν έχετε κάποια εμπειρία στην διακόσμηση και το ταιριάξετε και εσείς ανάλογα.

source – πηγή

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr

Μην ξεχάσετε να πατήσετε το καμπανάκι που βγαίνει στο κάτω μέρος της οθόνης σας ώστε να σας έρχονται ειδοποιήσεις στον υπολογιστή σας για τα νέα μας άρθρα 😉