Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά με θερμοκρασίες σχεδόν καλοκαιρινές, που σημαίνει ότι και οι τελευταίοι που δεν έχουν οργανώσει το μπαλκόνι τους θα αρχίσουν σιγά σιγά να το κάνουν.
Το μπαλκόνι ως επί τω πλείστον το απολαμβάνουμε βραδυνές ώρες και η χρήση του είναι βασικά για να χαλαρώνουμε από την δύσκολη καθημερινότητα, πρέπει να επιλέξουμε χαμηλό κίτρινο φωτισμό.
1.Μια ωραία ιδέα είναι να βάλουμε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και να τα πλέξουμε στα κάγκελα ή να τα κάνουμε “κουβάρι” και να τα βάλουμε μέσα σε ξερά κλαδιά ή κάτω από τον καναπέ (αν έχουμε καναπέ εξωτερικού χώρου), ακόμα αν έχουμε κάποια κατασκευή που έχει γλαστράκια με φυτά ή κάτι αντίστοιχο διακοσμητικό θα είναι εξαιρετικό να την φωτίσουμε με τέτοια λαμπάκια.
2. Πάντα διαχρονικά είναι τα κεριά ρεσώ που μπορείτε να τα βάλετε σε φαναράκια ή σε διακοσμητικά αντικείμενα που να μπορούν να σταθούν, ακόμα και σε ποτήρια του κρασιού που δεν χρησιμοποιείτε πλέον θα δώσουν μια ωραία ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σας.
3. Αν έχετε μικρά δεντράκια στο μπαλκόνι σας, είναι πολύ ωραίο να φωτίσετε τους κορμούς τους από κάτω προς τα πάνω με μικρά σποτάκια εξωτερικού χώρου. Οι αντανακλάσεις που κάνουν τα φύλλα από την κάτω πλευρά και οι δέσμες φωτός που καταφέρνουν να περάσουν ανάμεσα στα κλαδιά δίνουν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook


πηγή pinterest

μην ξεχάσετε να μπείτε στην οικογένεια μας στο facebook

homie.gr


Advertisement