Μας φαίνεται λειψός ο φωτισμός στον χώρο μας; Θα θέλαμε νέα, πιο στιλάτα φωτιστικά για τα κομοδίνα του υπνοδωματίου μας; Δείτε μια πολύ όμορφη αλλά και έξυπνη λύση για την τοποθέτηση φωτιστικού οροφής χωρίς να χρειαστείτε ηλεκτρολόγο.

Αν έχουμε καιρό να κάνουμε έστω και μια μικρή αλλαγή στο σπίτι μας τότε σίγουρα το έχουμε ανάγκη και μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Στο άρθρο αυτό θα δούμε μια μικρή και έξυπνη αλλαγή για τον χώρο μας. Μπορούμε πολύ απλά και χωρίς κόπο να αλλάξουμε ή να προσθέσουμε φωτιστικά.
Περιμετρικά στο σπίτι, σε διάφορα σημεία έχουμε πρίζες. Αυτές τις πρίζες θα αξιοποιήσουμε για τον νέο μας φωτισμό.
Στο εμπόριο θα βρείτε διακοσμητικά καλώδια σε όλα τα χρώματα και μήκη. Επίσης θα χρειαστούμε διακοσμητικό φις και τέλος το φωτιστικό μας. Από το κατάστημα που θα τα αγοράσετε μπορείτε να ζητήσετε να σας τα συναρμολογήσουν. Αν γίνει αυτό θα είμαστε έτοιμοι προς τοποθέτηση.
Το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε είναι όπως στις παρακάτω φωτογραφίες.


Μπορούμε με μερικά εξαρτήματα να το φωτιστικό μας πιο σύνθετο από απλό καλώδιο. Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται μια απλή κατασκευή από ξύλο που δίνει περισσότερο όγκο στο σύνολο του φωτιστικού μας.

Μπορείτε να δείτε επίσης περισσότερες ιδέες για φωτιστικά με εμφανή καλώδια

Επίσης αν μένουμε σε σπίτι που υπάρχει ήδη εγκατάσταση για τοποθέτηση κλιματιστικού (και δεν έχει τοποθετηθεί μηχάνημα) μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την πρίζα αυτή για τον νέο μας φωτισμό.

Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας φωτιστικό DIY

source – πηγή

homie.gr

Αν θέλετε να διαφημιστείτε στο homie.gr μπορείτε να μας στείλετε για το ενδιαφέρον σας ΕΔΩ