Ο Σεπτέμβρης είναι περίοδος αλλαγών. Αν έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε και το μπάνιο αλλά τα λεφτά που διαθέτουμε έχουν μειωθεί, μια οικονομική και γρήγορη λύση είναι να αλλάξουμε μόνο το έπιπλο του νιπτήρα.
Αντικαθιστώντας το έπιπλο του μπάνιου θα πρέπει να ακολουθήσουν αλυσιδωτά και κάποια άλλα είδη υγιεινής. Η μπαταρία του λουτρού πρέπει να ματσάρει με την μπαταρία του νιπτήρα, επίσης τα αξεσουάρ του μπάνιου πρέπει να έχουν ίδιο ύφος στις γραμμές σχεδιασμού με τις βρύσες. Ένα υλικό που ταιριάζει σχεδόν με όλα τα υλικά και χρώματα είναι του ανοιχτού χρώματος ξύλο (τύπου δρύινο). Αγοράστε λοιπόν ένα τέτοιο έπιπλο και συνδυάστε το με κάποιο άλλο στοιχείο μέσα στον χώρο (ένα δρύινο ράφι, ένα πιγκάλ με δρύινη λαβή ή κάτι αντίστοιχο). Τελευταίο και βασικότερο θέμα είναι το κόστος της αλλαγής αυτής.
1. Έπιπλο διάστασης μέχρι και 1.20μ. με νιπτήρα και μια επώνυμη μπαταρία υπολογίστε 500€
2. Αξεσουάρ λουτρού υπολογίστε γύρω στα 70€
3. Μπαταρία λουτρού που να είναι ίδια με την μπαταρία νιπτήρα υπολογίστε 150€
4. Καθρέπτης με μικρό ντουλάπι 150€
5. Τοποθέτηση 80€

Συνολικό κόστος 950€

Οι τιμές που αναφέραμε είναι για επώνυμα υλικά. Αυτό που προτείνουμε εμείς, τουλάχιστον για τις μπαταρίες (που πρέπει να έχουμε
εγγύηση) καλό θα ήταν να μην αγοράσουμε noname. Σε μεγάλα πολυκαταστήματα μπορείτε να βρείτε και οικονομικότερες λύσεις για τα υπόλοιπα. Αλλά υπολογίζοντας τις τιμές που σας προτείναμε δεν θα βγείτε εκτός bugdet έχοντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Δείτε μερικά έπιπλα στα χρώματα που περιγράψαμε…

Διαβάστε επίσης στο homie.gr
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΜΕ 8 ΑΠΛΑ TIPS

source – πηγή

homie.gr